بستری کردن کودکان اتیسم در بیمارستان

مسعود سعیدی

فرزند من باید در بیمارستان بستری شود. چگونه می توانم به او کمک کنم تا این دوران را سپری نماید؟ چگونه می توانم نیازهایش را به پرسنل بیمارستان اطلاع دهم.
آنجلس تونز، متخصص كودكان در بیمارستان کودکان ولفسون واقع در جکسونویل فلوریدا به این سوال پاسخ می دهد.
این یک نگرانی عمومی برای همه والدینی است که فرزندشان باید به بیمارستان برود. در صورتی که ناچار هستید فرزندتان به بیمارستان برود مهم است تا در مورد توانایی های کودکتان و این که چگونه به بهترین شکل شرایط مراقبت از آنها را فراهم کنیم، به کارکنان بیمارستان آگاهی بدهیم. در این مقاله به راهکارهایی اشاره می شود که می تواند به شما در این زمینه کمک نماید .
از برگه ی اطلاعات «همه چیز درباره ی من» استفاده کنید. این برگه توسط شما نوشته می شود و حاوی اطلاعات بسیار مهمی در مورد کودک شما است که به کارمندان بیمارستان کمک می کند تا بدانند چگونه به کودکتان بهتر کمک کنند. این برگه می تواند حاوی اطلاعات مهمی باشد مانند اینکه چه وسایلی مورد علاقه فرزند شما است و چه وسایلی برای کودک شما آزار دهنده است. همچنین لازم است مواردی که باعث آزار و اذیت فرزند شما می شود و مواردی که برای فرزند شما آرام بخش است را همراه خود داشته باشید.
اگر کودکتان چالش های ارتباطی قابل توجهی دارد، ابزارهای پشتیبانی ارتباطی را که از آنها استفاده می کنید، بیاورید و مطمئن باشید که کارکنان بیمارستان نحوه استفاده از آنها را می دانند. هم چنین، اگر کودکتان رفتارهایی دارد که در طول عمل پزشکی یا در زمان های دیگر در طی بستری در بیمارستان، به طور بالقوه می تواند چالش برانگیز باشد، مطمئن باشید که کارمندان آگاهی کافی دارند که چگونه می توانند آن رفتارها را مدیریت کنند. ممکن است لازم باشد تا با هماهنگی بیشتر به صورت مستقیم به راهنمایی کادر درمان بپردازید.

با پرستارهای کودکتان صحبت کنید
پرسنل های بیمارستان به طور هم زمان بسیاری از بیماران را مدیریت می کنند. پس اطمینان حاصل کنید که هر زمانی تغییری در فرآیند پرستاران فرزندتان اتفاق افتاد با آن ها دیدار کنید. به طور معمولی، این اتفاق دو بار در روز رخ می دهد. از آنها بخواهید که برگه ی « همه چیز درباره ی من» را حتما مطالعه کنند.

از مشاور کودک درخواست کمک کنید
مشاور کودک به کودکان کمک می کند تا با عوامل استرس زای موجود در بیمارستان کنار بیاید و می تواند آمادگی، پشتیبانی و آموزش قبل، حین و بعد از روندهای پزشکی را فراهم کند. مشاوره کودک هم می تواند بازی و فعالیت های آرام بخش را فراهم نمایند.
در طی مراحل، حضور خانواده در کنار کودک باید تسهیل شود. تحقیق نشان می دهد فراهم کردن یک محیط راحت و اجازه دادن به حضور خانواده در طول مراحل دردناک، نگرانی و سختی کلی کودک کاهش می یابد. چون آنها می دانند که چگونه از کودک پشتیبانی بهتری داشته باشند.
چمدان راحت را ببندید
یک چمدان آماده با اسباب بازی های مورد علاقه کودک آماده کنید. اشیای موجود در چمدان می تواند شامل عکس های خانوادگی، یک عروسک حیوان پارچه ای که داخلش با پنبه پر شده است، لباس مورد علاقه، ژاکت یا پتو باشد.

بستری بیمار
اگر کودکتان در تاریخ تعیین شده باید در بیمارستان پذیرش شود، از قبل او را آماده کنید. در صورت امکان کودکتان را به بیمارستان ببرید تا با محیط های اطراف آشنا شود. قبل از حضور کودک در بیمارستان با مدیران بیمارستان صحبت کنید و بپرسید آیا کودک شما می تواند پرستارانی که قرار است مراقبت از او را بر عهده بگیرند را قبل از پذیرش ملاقات کند. این کمک می کند تا بستری در بیمارستان برای کودک شما کمتر ترسناک شود. وب سایت های بیمارستان ممکن است در آماده شدن برای بازدید کودکتان نیز مفید باشد. بعضی از بیمارستان های کودکان داستان های بیمارستان را ارائه می دهند – شبیه داستان های اجتماعی - که در آن اطلاعات و تصاویری نشان داده می شود که مراحل یا روش های اساسی بیمارستان را توصیف می کند. سؤال کنید که آیا بیمارستان شما دارای وب سایت های این چنینی است .
بازی نقش با ابزارهای پزشکی هم می تواند کودکتان را برای رفتن به بیمارستان آماده کند. از عروسک حیوان پارچه ای و ابزار « دکتر بازی» استفاده کنید تا به کودکتان اجازه بدهد با ابزار پزشکی آشنا شود. استفاده از گوشی پزشکی یا استفاده از نوارهای کوچک زخم بندی را بر روی عروسک حیوان پارچه ای و خودتان تمرین کنید. هدف از این اشیا را به کودکتان نشان دهید به طور تدریجی به کودک کمک نمایید تا احساس بهتری نسبت به لوازم موجود در بیمارستان داشته باشد.
بستری در بخش سلامت رفتاری
هنگامی که کودکتان در بخش سلامت رفتاری بستری می شود، با پذیرش در بیمارستان پزشکی و معمولی بسیار متفاوت است. در مورد توانایی های کودکتان و هر رفتارهایی که کودکتان ممکن است داشته باشد و شامل خودجرحی یا رفتارهای پرخاشگرانه باشد، به پرسنل اطلاعات بدهید.
محدودیت های مهم: در مورد وسایلی که مجاز هستید به همراه داشته باشید، سؤال کنید. به طور مثال وسایل الکترونیکی و اشیایی که فلزی هستند به دلایل ایمنی در این بخش مجاز نمی باشد و در صورت رضایت پرسنل بیمارستان می توانید برخی از وسایل ایمن همچون عروسک مورد علاقه کودکتان را برای فرزندتان به همراه داشته باشید .

وعده های غذایی: در مورد غذاهایی که کودکتان برای صبحانه، ناهار و شام ترجیح می دهد بخورد با کارکنان حرف بزنید. سؤال کنید که آیا می توانید منوی غذای کودکتان را برای هر روز آماده کنید. اگر کودک شما فقط غذاهای مخصوصی را می خورد و یا رژیم خاصی دارد، با پرسنل بیمارستان در مورد آوردن غذا برای کودکتان صحبت کنید.

چگونه به کودکمان کمک کنیم محیط بیمارستان را تحمل کند
هنگامی که عواملی خارج از کنترل ما وجود دارند، محیط بیمارستان ممکن است برای کودک شما آزار دهنده باشد.
زمان های انتظار و محرک های حسی مانند سروصدا یا بوها می تواند اثرگذار باشد. از قالب های دیداری و شنیداری استفاده کنید که به کودکتان کمک کند تا محیط های اطراف شان را درک کنند. از عبارت های واقع بینانه «اول» و «بعد» استفاده کنید. مثلاً برای صبر کردن در اتاق انتظار: " اول ما می نشینیم، بعدش تغذیه می خوریم" و سپس به ملاقات آقای دکتر می رویم.
تکنیک های آرام بخش هم می تواند به کودکتان کمک کند تا در تمام مدت بستری کمی آرام تر باشد .

ورزش های تنفسی را تمرین کنید
با استفاده از فرفره یا حباب ها، نگه داشتن و رها کردن نفس را تمرین کنید. این کار به کودک شما کمک می کند تا بتواند وقتی برای ارزیابی توسط پزشک باید نفس عمیق بکشد با این شرایط به خوبی کنار بیاید.

از اشیای حسی استفاده کنید
اشیای حسی می تواند کمک کند تا کودکتان آرام شود و مانع آشفتگی آنها شود. از توپ خمیر بازی، توپ استرس، گِل یا بتونه استفاده کنید تا به کودکتان آنها را فشار بدهد و بتواند احساسات خود را رها کند.
مکان شادتری را با هم تصور کنید
با استفاده از روش های تصویرسازی، کودکتان را تشویق کنید تا مکانی شاد را تصور کند که منظره ها، صداها و بوهای آن مکان را تصور کند. برای کمک به فرایندهای تجسم می توانید از عکس ها یا اشیا استفاده کنید. مثلاً جهت کمک به یادآوری آن زمان که در آکواریومی بودید که فرزندتان از دیدن ماهی ها لذت می برد می توانید یک اسباب بازی ماهی را انتخاب کنید و آن را به کودکتان نشان بدهید تا بتواند آن تجربه را به ذهن بیاورد .
* اگر کودک شما چالش های ارتباطی اساسی دارد، برخی از پیشنهادات فوق ممکن است به کار نیایند. لازم است متناسب با شرایط فرزندتان تدابیر لازم را بیندیشید.

منبع
My child needs to be admitted to the hospital. How can I help them cope with an inpatient stay? How can I explain their needs to the staff?”
By Angeles Nunez | April 2, 2020

1400
تیر
19
شنبه 19 تير 1400
2021
July
10

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.