بازگشت به زندگی عادی در دنیای پس از همه گیری کرونا

از آنجایی که آمار کووید 19رو به کاهش است ، زندگی روزمره ما دوباره تغییر خواهد کرد.
مانند همه ما، کودکان و نوجوانان هم خوشحال هستند که وضعیت رو به بهبودی است. با این حال، مرحله بعدی همه‌ گیری با ترس‌ها و نگرانی‌های خاص خود همراه است و این ترس ها در کودکان طیف اتیسم شدید تر است.
5منبع اضطراب که باید از آنها آگاه بود عبارتند از:
1) ترس از برداشته شدن محدودیت‌ها
باید به فرزندان مان اطمینان دهیم که برخی از شرایط کم خطر هستند، حتی اگر ویروس در جامعه ما باقی مانده باشد. ترس ممکن است برای کودکان در طیف اتیسم تشدید شود، زیرا از آنها خواسته می شود تا بیشتر در معرض دیگران قرار بگیرند در حالی که هنوز ویروس وجود دارد .
راه های پشتیبانی
- اطمینان حاصل کنید که کودک شما درک واقع بینانه ای از نحوه انتشار ویروس دارد و بفهمد که با ابتلای افراد کمتر، خطرانتقال کاهش می یابد، از اصطلاحات و توضیحاتی استفاده کنید که کودک بتواند آنها را پردازش کند و به درستی درک کند. در نحوه انطباق با خطر، الگوی فرزندان خود باشید.

2) اضطراب از تغییر روال
اگرچه کودکان ممکن است مشتاق بازگشت به مکان‌ها و موقعیت‌ها باشند، اما باید این کار را به روشی انجام داد که به آن موقعیت ها عادت کنند. توضیح دهید که بازگشت به مکان ها و موقعیت ها پس از کرونا متفاوت با قبل ازهمه گیری کرونا می باشد. نحوه پاسخ به روال های جدید را بارها تمرین کنید.
- از حمایت های بصری برای کنار آمدن با تغییرات استفاده کنید.
- فرزندتان را تشویق کنید تا هر گونه نگرانی در مورد روتین های جدید را بیان کند تا بتوانید به آن رسیدگی کنید.
3)عدم اطمینان در مورد از سرگیری فعالیت ها
مانند همه بچه‌ها، کودکان اوتیسم هم مشتاقند بدانند که چه زمانی فعالیت‌هایی مانند مدرسه حضوری، فعالیت‌های فوق برنامه، بیرون رفتن برای غذا خوردن و دیدار با دوستان و اقوام از سر گرفته می‌شود.
راه های پشتیبانی
با فرزندان خود صادق باشید هیچ‌کس نمی‌تواند مطمئن باشد که چه زمانی فعالیت‌های خاص دوباره شروع می‌شوند یا چقدر ممکن است متفاوت باشند.
4) اضطراب اجتماعی
اضطراب اجتماعی در اوتیسم رایج است به دلیل فاصله گذاری اجتماعی، این اضطراب ممکن است در طول همه گیری کمتر باشد با این حال، اجتناب از موقعیت های اضطراب زا در واقع می تواند اضطراب را در دراز مدت افزایش دهد. بنابراین، با بازگشت کودکان به تعاملات اجتماعی مستقیم تر، ممکن است به طور موقت اضطراب اجتماعی افزایش یابد.
راه های پشتیبانی: تکنیک‌های ریلکسیشن که برای کودک شما مفید است را مرور و تمرین کنید و درباره نحوه استفاده از آنها بحث کنید.
به تدریج وارد موقعیت‌های اجتماعی شوید، از موقعیت‌ها و همسالانی که فرزندتان با آنها احساس راحتی می‌کند، شروع کنید.
5 ) مقابله با اضافه بار حسی
اگرچه قرنطینه چالش‌های زیادی برای فرزندان ما ایجاد می‌کند، اما اغلب منجر به رهایی از این حساسیت‌ها می‌شود. ممکن است با بازگشت کودکان به سطوح بالاتری از تحریک حسی (مانند شلوغی، سر و صدا، بو و غیره) این حساسیت ها احیا شود.
راه های پشتیبانی
- موقعیت‌هایی که ممکن است چالش‌برانگیز باشد را پیش‌بینی کنید و قبل از بازگشت به محیط‌های بسیار هیجان‌انگیز، در مورد آن با فرزندتان صحبت کنید.
- اطمینان حاصل کنید که افراد حامی از هرگونه حساسیت حسی آگاه هستند و می دانند چگونه از طریق آنها از کودک شما حمایت کنند.

1401
اردیبهشت
24
شنبه 24 ارديبهشت 1401
2022
May
14

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.